El Bon Racó a Andorra La Vella 20 €

20 €
Andorre Andorra La Vella Les sites  Restaurants Offre / Vente

El Bon Racó

El Nostre Restaurant, Situat En Una Borda (Casa Tradicional Andorrana), Està Dedicat A La Cuina De Mercat, Amb La Més Alta Qualitat En Productes De Temporada. En El Bon Racó, Amb Més De 41 Anys Sota La Mateixa Direcció, El Visitant Gaudirà De Dos Dels Requisits Més Preuats A L'hora De Triar Un Restaurant: Podrà Gaudir Del Plaer De La Millor Cuina Tradicional Andorrana Acompanyat Per L'impressionant Paisatge Del Cor Del Pirineus.
El Celler Del Bon Racó Està Assortida Amb La Més Variada I Prestigiosa Selecció De Vins, Caves I Xampanys, Perquè Els Comensals Facin L'elecció Sense Limitacions.
Disposem D'espais Per A Satisfer Qualsevol Compromís Dels Nostres Clients, Un Gran Saló Per A Banquets Amb Possibilitat De Ball, Reservats Per A Dinars D'empresa, Taules Situades A La Calor De Les Brases On Poder Observar La Cocció De La Carn, Tot En Un Marc Rústic I Càlid Per Oferir Als Nostres Visitants Els Millors Moments Del Seu Viatge.
Som Un Restaurant Amb Cuina De Mercat, Tenim Especialitats Andorranes I Amb Una Àmplia Carta Tradicional I Peixos De Temporada, Així Com D'una Carta De Postres Fets A Casa… Oferim Un Menú Del Día Amb Plats De Temporada.REF: 451712
Prix: 20 €
El bon racó

Utilisateur Particulier
Haut de 09.08.2019
Utilisateur num. 34556
Contact El bon racó
Tel. +376 721 616
Dites-moi vous vu intergastronomia.com
1 groupe d'annonces finpp.com
1 annonces intergastronomia.com
Contacter par e-mail

Emplacement